Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Dekan Prof. Dr. Fatma Çolakoğlu, akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşti.

Yayın tarihi : 05 Nisan 2018

Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen akademik kurul toplantısında Prof. Dr. Çolakoğlu, fakültenin öğrenci ve personel rakamları ile bölümlere ilişkin notlar, gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Çolakoğlu’nun açılış konuşmasının ardından, bölüm başkanları tarafından fakültedeki bölümler ile ilgili genel bilgiler, yapılan çalışmalar ve talepler hakkında bilgiler aktarıldı.

Rektör Acer yaptığı konuşmada Ülkesiyle, değerleriyle, bayrağıyla barışık olan, uğraşı bilim ve eğitim olan her akademisyenin, her çalışanın ÇOMÜ için çok değerli olduğunu vurguladı.

Toplantı, dilek ve temennilerin alınması ile son buldu.