Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Mirza Tokpunar, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal ile akademik ve idari personel katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ...

Yayın tarihi : 14 Mart 2017

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim görevlisi Zafer Tural ve okutman Sedat Çılgın’ın müzik dinletisi ile başladı.

Müzik dinletisinin ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal açılış konuşması ve sunumunu yaptı.

Sunumun ardından Rektör Acer genel bir değerlendirme konuşması yaptı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut