Genel

Biga İİBF ve Uy. Bil. Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2016- 2017 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

AğaköyYerleşkesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet  törenine Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,   Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan ...


Yayın tarihi : 22 Haziran 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2016- 2017 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

AğaköyYerleşkesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet  törenine Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,   Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan,akademik ve idari personel ile aileler katıldı.

ÇOMÜ’lü akademisyenlerin izleyicileri selamlamasının ardından mezun olan öğrencilerin geçidi gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Biga İİBF mezun öğrencileri adına fakülte birincisi Özge Şen ve Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu birincisi Esra Çimen konuşmalarını yaptılar. Öğrencilerin konuşmalarında okullarından ayrılmanın hüznü ve mezun olmanın mutluluğu vardı.

Ardından Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan ve Biga İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Erhan Gümüş konuşmalarını yaptı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilerin okullarından başarıyla mezun oldukları için mutlu, bir taraftan da alıştıkları okullarından, hocalarından ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını belirterek yeni hayatlarında başarılar diledi.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilerin kendi aklını ve fikrini kullanarak iyi yerlere geleceklerini belirterek mezuniyetlerinden dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren öğrencilere ödülleri, Prof. Dr. Yücel Acer, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı İsmail Işık, diğer protokol mensupları ve akademisyenler tarafından verildi. Fakülte ve Yüksekokul birincileri mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Tören, mezuniyet programının yapılmasına katkı sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür belgesi verilmesinin ardından kep atma merasimiyle sona erdi.

Haber& Kamera: Erkan Özavcı Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut