Hem Kadın! Hem Başarılı! Konulu Panel Gerçekleşti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAM) tarafından organize edilen Hem Kadın! Hem Başarılı! konulu panel Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 12 Mart 2019

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Özgür Özay’ın katıldığı panel, ÇOMÜ KAM  Müdürü Prof. Dr. Ferah Özkök’ün konuşmasıyla devam etti.

Panel; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncusu Bensu Orhunöz, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükran Yalçın Özdilek, Gümrük Müşaviri Neşe Yıldırım’ın katılımı, ÇOMÜ Tarım Ekonomisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duygu Aktürk moderatörlüğü ile gerçekleşti.

Panelde panelistler çalışma alanlardaki başarılarını ve deneyimlerini anlattılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, üniversite olarak tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak KAM’a çalışmalarında başarılar diledi.