Rektör Acer, ÇOMÜ Radyo TON Ekibini Makamında Kabul Etti

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Fatih Belediyesi’nin düzenlediği 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Yarışması’nda Türkiye’nin En İyi Üniversite Radyosu seçilen, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Radyo Ton ekibini makamında kabul etti.

Yayın tarihi : 15 Şubat 2016

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer üniversite uygulama radyosu olan Kampüs FM’in bu başarısıyla gurur duyduklarını kaydederken, başarıda pay sahibi olan ekibi tek tek kutladı. Rektör Acer iyi niyetle, samimiyetle çalışmanın başarının en büyük anahtarı olduğunu söyledi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ise Radyo TON’un üniversitenin kurumsallaşmasında öncü birimlerden biri olduğuna dikkat çekerek, ekip üyelerini başarılarından ötürü kutladı.

ÇOMÜ TV ve ÇOMÜ Radyosu Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut 37 üniversite arasında en iyi üniversite radyosu olduklarını belirterek süreçte kendilerine verdiği destek dolayısıyla Rektör Acer ve Dekan Tarhan ile şehrin radyosu olan Radyo TON’a destek olan Çanakkale halkına teşekkür etti.