Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Avustralya Konsolosu Walsh İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Avustralya Konsolosluğu’nun daveti üzerine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Avustralya Konsolosu Dylan Walsh ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kolin Hotel’deki kahvaltıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Azer Banu Kemaloğlu da hazır bulundular.

Yayın tarihi : 03 Kasım 2016

Üniversite ile Konsolosluk arasında ikili işbirliği, projeler ve 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan etkinlikler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Acer, Konsolos Walsh’a günün anısına bir hediye takdim etti.