Siyasal Bilgiler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

​Siyasal Bilgiler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Dekan Prof. Dr. Hüseyin Erkul, akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşti.

Yayın tarihi : 01 Mart 2018
Siyasal Bilgiler Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen akademik kurul toplantısında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Hüseyin Erkul yaptı.
Prof. Dr. Acer, güzel gelişmelerin ve ilerleyişin devam etmesi için akademisyenlerden beklentilerinin büyük olduğunu vurgulayarak; ‘’ ÇOMÜ 5 yıl sonra Türkiye’nin en iyi ilk 15 üniversitesi arasında yer alabilecek bir üniversite olacak. Çünkü bu üniversitenin başaramamak için hiçbir mazereti yok” dedi.
Akademik kurul toplantısı, dilek ve temennilerin alınması ile son buldu.