Genel

TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Vekili Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu Proje Destek Sistemini Anlattı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Proje Koordinatörlüğü Merkezi’nin daveti üzerine ÇOMÜ’ye  gelen TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Vekili Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar ile Proje Koordinasyon Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek’ inde  hazır bulunduğu görüşmede Rektör Acer ile misafiri  günün anısına ...


Yayın tarihi : 03 Kasım 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Proje Koordinatörlüğü Merkezi’nin daveti üzerine ÇOMÜ’ye  gelen TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Vekili Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar ile Proje Koordinasyon Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek’ inde  hazır bulunduğu görüşmede Rektör Acer ile misafiri  günün anısına birbirlerine  hediye takdiminde bulundular.

Görüşmenin ardından Rektör Acer ve konuğu Troya Kültür Merkezi’ndeki TÜBİTAK Proje Destek Sistemi Sunum programına geçti.

Sunumun açılış konuşmasını Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek yaptı.               

Rektör Acer ise yaptığı konuşmada Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni bilimsel araştırma yapan bir üniversite haline getirmek istediklerini belirterek bunun için gerekli olan alt-yapıyı oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Açılış konuşmaların ardından TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Vekili Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu TÜBİTAK Proje Destek Sistemini, birinci elden dekanlar ve öğretim üyelerine anlattı.

Sunumun ardından plaket takdimi yapıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut