Ünlü Sanatçı ve Radyocular ÇOMÜ'deydi

Ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş ve radyo programcıları Tuğçe Açıkgöz ile Merih Güzelarda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde düzenlenen 'Radyo Günlüğü' söyleşisine katıldı.

Troya Kültür Merkezi'de Radyo TON, Kral Pop, Radyo İletişim ve Üniversite Medya Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği söyleşi Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 26 Nisan 2016

Müzik ve radyoculuk hakkında keyifli geçen söyleşide Sanatçı Yalçıntaş da söylediği parçalarla salondakilere müzik ziyafeti sundu.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Muhammet Alınlı - Ceren Şahin - Montaj: Hüsnü Aksoy