Usta Yönetmen Derviş Zaim Genç Sinemacılarla Buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ile birlikte organize edilen Uluslararası Truva Atı Kısa Film Festivali’nin ikinci gününe festival filmleri gösterimiyle başlandı. Film gösteriminin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema – Televizyon bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nezih Orhon ‘’Film ve Kahramanın Yolculuğu’’ konulu bir söyleşi ...

Yayın tarihi : 29 Mart 2017

‘’Film ve Kahramanın Yolculuğu’’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
Söyleşinin ardından bir Derviş Zaim filmi olan ‘’Nokta’’ izlendi.
Film gösteriminin ardından usta yönetmen Derviş Zaim genç sinemacılarla buluştu.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Kasım Ertuğrul
Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut