Yazar Emine Şenlikoğlu ÇOMÜ'de Konferans Verdi

Araştırmacı-Yazar  Emine Şenlikoğlu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde "Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar" konulu konferans verdi. İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde İlahiyat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği, Öğrenci Toplulukları ve Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde düzenlenen konferansa protokol ve öğrenciler katıldı.

Konferansta Yazar Şenlikoğlu evrensel İslam'ın yaşanıp yaşatılması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

...

Yayın tarihi : 07 Nisan 2016