Kültür-Sanat

1. Çanakkale Film Festivali'nde Sona Gelindi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nun organize ettiği ve Çanakkale Belediyesi'nin sponsorluğunu üstlendiği bu yıl 1.'si düzenlenen Çanakkale Kısa Film   festivalinde sona gelindi ve başvurular 10 kasım itibarıyla sona erdi.

Çanakkale Ruhu temasıyla Çanakkale ruhunu yansıtmak ve sinema sanatını sevdirmek amacıyla düzenlenen festivalde birinciye 10 bin, ikinciye 5 bin üçüncüye ise 3 bin TL Ödül verilecek.

...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

20 civarında filmin başvurduğu film festivalininin ödül töreni ve film gösterimi 26-27 Kasım'da yapılacak. Ödül törenine ayrıca onur konuğu olarak Filiz Akın da katılacak.