Kültür-Sanat

"Lif Sanatından Korelatlar 2" Sergisi Açıldı

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, 'Lif Sanatından Korelatlar II' sergisi Açıldı.

Tekstil Tasarım bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı sergi  Korfman Kütüphanesi Sergi salonunda düzenlendi.

Serginin açılışına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Doğrusöz, öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Küratörlüğünü Tekstil Tasarım bölümü öğretim görevlisi Eşref ...

Yayın tarihi : 01 Aralık 2015

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, 'Lif Sanatından Korelatlar II' sergisi Açıldı.

Küratörlüğünü Tekstil Tasarım bölümü öğretim görevlisi Eşref Bülent’in yaptığı sergide birbirinden güzel çalışmalar beğeniye sunuldu.

Sergi, 27 Kasım- 11 Aralık tarihleri arasında Korfman Kütüphanesi sergi salonunda gezilebilecek.

Kamera : Mahmut Erguvan

Haber : Erkan Özavcı