Kültür-Sanat

Türk Dünyasında Nevruz Konulu Konferans Gerçekleştirildi

21 Mart Nevruz kutlamaları sebebiyle, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Konferanslar dizisi kapsamında gerçekleştirilen ‘’Türk Dünyasında Nevruz’’ konulu konferans Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, akademisyenler ve salonu hınca hınç dolduran öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Hacettepe Üniversitesi Türk Halk Bilimi Bölümü başkanı, Prof. Dr. Özkul Çobanoğlu "Türk Dünyası'nda Nevruz'un çıkışı, önemi ve günümüzde daha anlamlı nasıl kutlanabileceği" konularında üniversiteli gençleri bilgilendirdi.


Yayın tarihi : 22 Mart 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

21 Mart Nevruz kutlamaları sebebiyle, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Konferanslar dizisi kapsamında gerçekleştirilen ‘’Türk Dünyasında Nevruz’’ konulu konferans Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, akademisyenler ve salonu hınca hınç dolduran öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hacettepe Üniversitesi Türk Halk Bilimi Bölümü başkanı, Prof. Dr. Özkul Çobanoğlu  "Türk Dünyası'nda Nevruz'un çıkışı, önemi ve günümüzde daha anlamlı nasıl kutlanabileceği" konularında üniversiteli gençleri bilgilendirdi.