Spor

ÇOMÜ Vatanseverler Emin Adımlarla Finale Yürüyor

Çomü Vatanseverler emin adımlarla finale yürüyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi adına Ünilig Korumalı Futbol Branşında 1. Lig A grubunda müsabakalara katılan ÇOMÜ Vatanseverler Korumalı Futbol Takımı oynadığı dört maçın üçünü kazanarak grup ikinciliğine yerleşti.

Yayın tarihi : 11 Mart 2016

12 Mart 2016 Cumartesi günü Çanakkale Onsekiz Mart Stadyumu Sentetik Sahada Kocaeli Üniversitesi Sharks Amerikan Futbol takımıyla karşılaşacak olan ÇOMÜ Vatanseverler bu karşılaşmadan da galip çıkarsa çeyrek final oynamaya hak kazanacak.