Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, rektör yardımcıs Prof. Dr.Süha Özden, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik personel katıldı.

Yayın tarihi : 10 Ekim 2016

Kurul toplantısı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Barutçu’nun  sunumuyla başladı. Barutçu sunumunda Yüksekokul’daki son gelişmeleri aktardı.

Sunumun ardından Rektör Acer, Yüksekokul ve Üniversite’deki son gelişmeler hakkında bir değerlendirme konuşması yaptı.

Toplantı, akademik personelin dilek ve temennilerini iletmeleri ile son buldu.