‘’Türkiye’de Habercilik ve Haber Yolculuğu’’ Söyleşisi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇOMÜ Radyo- Televizyon Merkezinin düzenlediği ‘’Türkiye’de Habercilik ve Haber Yolculuğu Söyleşisi’’ Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Habertürk TV Editörü Yaşar Gürsoy’un konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye ÇOMÜ Radyo- Televizyon Merkezi çalışanları ve öğrenciler katıldı. Genç İletişimciler, Gürsoy’u büyük dikkatle dinledi ve sorular sordu.

Haber: Erkan ...

Yayın tarihi : 28 Aralık 2015