Genel

6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri Anma Programı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü tarafından ‘Bir Kitap Bir Mektup Projesi’ kapanış toplantısı ve ‘6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri Anma Programı’ Hasan Mevsuf Spor Salonu ÇOMÜ Butik alanında gerçekleştirildi. Program kapsamında depremde hayatını kaybeden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri ve tüm vatandaşlarımız için dua edildi.


Yayın tarihi : 07 Şubat 2024
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü tarafından ‘Bir Kitap Bir Mektup Projesi’  kapanış toplantısı ve ‘6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri Anma Programı’ Hasan Mevsuf Spor Salonu ÇOMÜ Butik alanında gerçekleştirildi. Program kapsamında depremde hayatını kaybeden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri ve tüm vatandaşlarımız için dua edildi.

Törene; ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yılmaz Akgün, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler ve üniversitenin akademik, idari personelleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakkale Onsekiz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu törene canlı bağlantı ile katıldı.

Program 6 Şubat 2023-2024 tarihleri arasında tamamlanan projelerin sunumunun gerçekleştirilmesi ve Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın'ın protokol konuşmalarıyla devam etti.

Programa deprem felaketinde ÇOMÜ Butik alanında gönüllü olarak çalışan Yunus Emre Eroğlu, ve Fatih Şerif Çoşan yaşadıkları anıları katılımcılara anlattı. Deprem bölgesinden Çanakkale’ye gelen Gurbet Arslan deprem felaketinde yaşadıkları duyguları katılımcılara aktardı.

Programın ardından lokum ve helva ikramı yapıldı.