Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBF) Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Selahattin Kanten’e devretti.

Yayın tarihi : 18 Aralık 2019

Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi’ndeki Dekanlık binasında gerçekleştirilen törene, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur’un yanı sıra fakülte öğretim üyeleri ve idari personel katıldı.

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin sosyal bilimler çalışmaları bağlamında çok önemli bir fakülte olduğuna değinen ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat sözlerine şöyle devam etti.

Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, görev yaptığı süre zarfında tüm akademik ve idari personele katkılarından dolayı teşekkür ederek Prof. Dr. Selahattin Kanten’e görevinde başarılar diledi.

Dekan Prof. Dr. Selahattin Kanten kuruluş sürecinden itibaren fakülteye yaptığı hizmetlerden ötürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’a teşekkür ederek “Nazan hocamız bugüne kadar fakültemize çok değerli katkılar sundu bundan sonra da desteklerini istiyoruz” dedi.

Tören, çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi.