Rektör Acer, ÇOMÜ'nün Projelerini Vali Erkal'a Anlattı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer her geçen gün hızla büyüyen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve yeni projeler hakkında Çanakkale Valisi Hamza Erkal'a sunum yaptı.

Sunum öncesi Vali Erkal, Prof. Dr. Yücel Acer Rektör Yardımcıları ve Danışmanları ile makam odasında bir araya geldi ve sonrasında öğle yemeği yedi.

Yayın tarihi : 23 Şubat 2016

Yemek sonrası Senato Salonu'nda gerçekleştirilen sunumda Rektör Acer üniversite hakkında genel bilgiler verdikten sonra mekansal gelişmeler ve gerçekleştirilmesi hedeflenen önemli projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantı Vali Erkal'ın görüş bildirmesi ile son buldu.