Yayın tarihi : 07 Temmuz 2023

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kurum içi bayramlaşma merasimi, Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ’lü idarecilerin ve akademisyenlerin katıldığı bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu personel ile tek tek bayramlaştı ve bir konuşma gerçekleşirdi.

Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında bayramların bir gelenek olduğunu, bayramlarda birlik, beraberlik duyguları ile yardımlaşmanın arttığını belirtti. ÇOMÜ ile ilgili genel bilgileri, gerçekleşen projeleri ve yapılan çalışmaları anlatan Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, ÇOMÜ’nün köklü bir üniversite olma yolunda ilerlediğini, gerçekleştirilen ve planlanan tüm proje ve çalışmaların, ÇOMÜ’nün inovatif ve teknolojiye dayalı vizyonu, ulusal ve uluslararası hedeflerinin somut örnekleri olacaklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Erenoğlu “ÇOMÜ ailesinin sevdikleriyle birlikte daha nice güzel bayramlara erişmesini diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bayramlaşma töreni sırasında ÇOMÜ Devlet Konservatuarı da mini bir dinleti gerçekleştirdi.