ÇOMÜ Butik Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gençlik Danışma Biriminin koordinatörlüğünde ihtiyaç sahibi öğrenciler ve çalışanların, kıyafetten ev eşyasına kadar çeşitli gereksinimlerini karşılamak için Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ÇOMÜ Butik açıldı.

Yayın tarihi : 13 Aralık 2016

Butiğin açılış törenine; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜ Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun Acer, çalışanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun Acer açılışta yaptığı konuşmada; böyle bir birimi açarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ve çalışanlara yardımcı olmak istediklerini söyledi.

Rektör Acer ise yaptığı konuşmada; ÖSEM binasında çok daha güzel mekanlar kurmak için çalıştıklarını belirterek yeni açılacak butikle de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olunacağını söyledi.

Konuşmanın ardından Rektör Acer, Rektör Yardımcıları ve öğrenciler ile birlikte ÇOMÜ Butik’in açılışı gerçekleştirdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut