Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Konferansı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz  Mart Üniversitesi Kültür Ve Medeniyet Topluluğu’nun düzenlediği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kitabının yazarı Siyaset Bilimci Onur Erim’in katıldığı konferans gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 06 Nisan 2017

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Ahmet Erdem, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmalarını topluluk başkanı Yusuf Onai ile Rektör Yardımcısı Özden yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından’’ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’’ kitabının yazarı Siyaset Bilimci Onur Erim’in konferansına geçildi. Erim konferansta, kitabının yayın süreci ve ‘’Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’’ hakkında dinleyicilere bilgi verdi.

Konferans sonunda yazar Erim’in dinleyicilere imzalı kitabını dağıtmasının ardından, üniversite adına da hediye ve plaket takdimi yapıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Berkay Ergü Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut