III. Afetlerde Acil Yardım Sempozyumu Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen III. Afetlerde Acil Yardım Sempozyumu başladı.

İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde Sağlık Yüksekokulu tarafından düzenlenen sempozyumun açılış oturumuna Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 06 Nisan 2016

6-11 Nisan tarihleri arasında devam edecek sempozyum, açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmaların ardından "Dünyada ve Türkiye'de Afet Yönetimi Kurumları" başlık açılış oturumuna geçildi.