İlahiyat Fakültesi 2015 - 2016 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2015- 2016 Mezuniyet töreni yapıldı. İlahiyat İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Işık, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği tören Kuran-ı Kerim tilaveti ile...

Yayın tarihi : 30 Mayıs 2016

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği tören Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını İlahiyat Fakültesi öğrencisi Salih Yeni yaptı.

Açılış konuşmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Etkinliklerin ardından Fakülte birincisi Büşra Mumcu diplomasını almak için kürsüye geldi.

Fakülte birincisinin ardından öğrencilerin tümü sırayla kürsü de diplomalarını aldı. Mezuniyet sevinci salonun dışına da taştı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj Hüsnü Aksoy