''Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen'' Konulu Konferans Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ortak Akıl Topluluğu ve Türkiye Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen isimli gençlik konferansında Hayalhanem İlim ve Kültür Derneği temsilcileri  İrfan Aykut ve Yusuf Efe göçer ÇOMÜ'lü öğrencilerle bir araya geldi.

İçdaş Kongre Merkezi'nde düzenlenen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Ak Parti Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu ve öğrenciler katıldı.

...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Konferans öncesi Topluluk Akademik Danışmanı Halil İbrahim Bulan, Türkiye Gençlik Vakfı Yöneticisi Muhammed Zor, Ortak Akıl Derneği Başkanı Vural Bulut birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından İrfan Aykut ve Yusuf Efe Göçer sahneye çıkarak öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.