Genel

Stratejik Plan Çalışmaları Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2024-2028 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında, Dardanos Yerleşkesi’nde Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.


Yayın tarihi : 06 Kasım 2023
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  2024-2028 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında, Dardanos Yerleşkesi’nde Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.

ÇOMÜ’nün yeni dönem planında yer alacak amaçlara ilişkin stratejilerin belirlenebilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya; Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ile Genel Sekreter V. Oğuz Ünal katıldı. Toplantıda; Çanakkale’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarından, sivil toplum kuruluşlarından, özel kuruluşlardan dış paydaşların yanı sıra ÇOMÜ akademik ve idari personellerinin ile mezunları da yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, “2024-2028 Stratejik Planımızın taslağını sizinle paylaşarak geliştirmek, Üniversitemizin Ar-Ge, Ür-Ge ve toplumsal hizmet faaliyetlerini tasarlanması ve uygulaması için önerilerinizi almak bizim için çok değerli’’ dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Köksal konuşmasına, ÇOMÜ’nün 2024-2028 Stratejik Planının belirlenmesi süreci ile ilgili fikir alışverişi için gelen iç ve dış paydaşlara teşekkür ederek başladı.

Güçlü ve gelişmeye açık bir plan için katılımcılara anket ve SWOT analizi de dağıtılan toplantı, genel görüşmelerin ardından, odak gruplar ile devam etti. Toplantıdan elde edilen veriler değerlendirilerek ÇOMÜ’nün 2024-2028 yılları arasındaki stratejik planı belirlenecek.