Yıl Sonu Olağan Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Güvencesi Komisyonu tarafından, ÇOMÜ’nün misyonu çerçevesinde yönetim süreçleri, kalite süreçleri, eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme alanları ile toplumsal katkı faaliyetlerine yönelik belirlediği hedefleri gerçekleştirebilmek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunabilmek amacıyla Dış Paydaş Toplantısı düzenlendi.

Yayın tarihi : 23 Aralık 2022

Toplantıya; Vali İlhami Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur ile Prof. Dr. Pelin Kanten, il müdürleri, kamu kurum temsilcileri, STK, özel şirket temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmalarını ÇOMÜ Kalite Güvencesinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten ve Rektör Prof. Dr. Sedat Murat yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından; Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur ve Prof. Dr. Pelin Kanten, ÇOMÜ Genel Sekreteri Ayhan Monus ve Kalite Güvence Ofisi ve Kurumsal Akreditasyon Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu dış paydaşların görüş ve önerilerini dinleyerek, sorulara cevap verdiler.

Toplantı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.