Kültür-Sanat

14. Akbank Kısa Film Festivali’nde Ödüllü Filmler Öğrencilerle Buluştu

Geniş bir kitle tarafından takip edilen kısa filmlerin yapımını özendirmek, uygun koşullarda gösterimini ve izleyiciye ulaşmasını sağlamak, ülke sinemasına katkıda bulunmak ve sinemaseverlerin keyifle izleyecekleri bir festival geleneği oluşturmak amacıyla ilki 2004 yılında düzenlenen, bu yıl ise 14.’sü gerçekleştirilen Akbank Kısa Film Festivali, ödül alan filmlerin gösterimiyle ÇOMÜ’lü öğrencilerle buluştu.

Yayın tarihi : 18 Nisan 2018

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde ÇOMÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Elmacı ve öğrencileri de ödüllü filmleri izleyenler arasındaydı.