Kültür-Sanat

İlim Yayma Cemiyeti Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. 23-26 Nisan tarihleri arasında Çanakkale Öğretmen Evi’nin bahçesinde gerçekleştirilen kermeste cemiyet gönüllüleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli yiyecekler, Çanakkalelilerin beğenisine sunuldu. Kermes Hakkında bilgi veren İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nimetullah Akın şunları söyledi....

Yayın tarihi : 27 Nisan 2016